Doplňky stravy třetího tisíciletí by měly být PURE PDF Tisk Email
Napsal uživatel redakce   
Úterý, 29 Červenec 2014 14:46

01V dnešní době jsme svědky velkých objevů. Vědci objevují nové vitamínové substance, bioflavonoidy, mikrovyživující látky a tím rozkrýváme nové a nové souvislosti v mechanismu účinků látek v našem těle. Zároveň však v důsledku průmyslového zpracování potravin dochází ke snižování původního obsahu vitamínů a minerálů. Navíc lidé s poruchami zažívacího ústrojí mají mnohdy omezenou schopnost jejich vstřebávání. Více trpíme alergiemi a potravinovými intolerancemi. Ale požadavky na naši efektivitu a výkon se stále zvyšují. Takže je zřejmé, že optimální denní dodávky mikroživin musí být mnohem vyšší.

 

Doplňky stravy jsou proto „doplňky“, protože smyslem jejich použití je doplnit to, co v danou chvíli chybí ve stravě nebo obecně v organismu. Často jsou to ty cenné látky, o které nás připraví výrobci potravin. Také moderní medicína uznává, že mnoho nemocí přímo souvisí s nevhodnou stravou.

„ Bolesti hlavy, únava, kožní problémy, přibírání na váze a dokonce i deprese mohou souviset s určitou intolerancí na potraviny a poruchou vstřebávání určitých živin,“ vysvětluje MUDr. Monika Golková, primářka Anti-Aging Clinic A2C. „ Na naší klinice testujeme potravinové intolerance již více než 10 let a individuální stravování, které je založeno na doporučení vhodných a vyloučení nevhodných – intolerantních potravin je vidět na rychlém zlepšení celkového zdravotního stavu.“

„Dalším problémem dnešní doby je nedostatek některých základních prvků ve stravě. V České republice se jedná hlavně o hořčík, selen, vitamín D3 a železo. Všechny tyto důležité vitamíny a minerály mají svou roli v organismu a jejich dlouhodobý deficit se často projeví na naší imunitě, snížené vitalitě nebo třeba větší nervozitou a bolestmi kloubů“, dodává lékařka.

 

02Jaká je účinnost doplňků stravy?

„Mezi doplňky stravy existují obrovské rozdíly v jejich kvalitě. Týká se to především jejich účinné látky a kvality surovin, z kterých se doplněk stravy vyrábí. Naše tělo dokáže dobře pracovat s organickými – bio-aktivními formami vitamínů a minerálů. Tyto látky jsou součástí našich buněk, účastní se na tvorbě hormonů, enzymů a mozkových neurotransmiterů. Ideální doplňky stravy by měly mít vysokou hodnotu účinné látky v biologicky dostupné formě a neměly by obsahovat barviva, chemické příměsi, laktózu, lepek, fruktózu a zbytečné množství soli. Bohužel je to tak pouze ojediněle“ dodává MUDr. Monika Golková, jediná certifikovaná anti-aging specialistka v ČR.

 

Pure Encapsulations® je jiný

Zlaté pravidlo PURE

  1. Vynikající kvalita - veškeré produkty společnosti Pure Encapsulations® jsou založeny na certifikovaných surovinách, farmaceutické čistotě a nejvyšších možných standardech kvality.
  2. Pečlivá certifikace surovin – Pure Encapsulations věnuje maximální pozornost čistotě surovin a provádí opakované testování.
  3. Pravé jádro PURE - u Pure Encapsulations® je specifičnost mikroživin zakotvena již ve jméně. V kapslích jsou obsaženy jen čisté substance a jinak nic dalšího. Marně byste hledali skrytá barviva a přídatné chemické látky. Cizí substance jsou vyloučeny. Pro kapsle se používají zcela a výhradně rostlinná vlákna. Z tohoto důvodu není PURE pouhé jméno. Je to princip. Je to premisa, proč můžeme bezpodmínečně a bezvýhradně hovořit o hypoalergenních, přírodně identických, čistých substancích bez přídavných nebo obsahových látek způsobujících alergie.
  4. Bezpečná čistota - výrobky Pure Encapsulations® neobsahují laktózu, fruktózu, gluten ani umělá barviva či ochucující látky. Prostě PURE. To má zásadní význam pro alergiky a osoby, které nesnášejí určité potraviny. Mohou rovněž zcela a plně důvěřovat čistým substancím, protože i v jejich případě je zaručen příjem a maximální využitelnost v těle.

 

Doplňky stravy Pure Encapsulations® jsou výjimečné svou účinností a čistotou. Synonymem pro produkty Pure encapsulations je pojem KVALITA.

Více na www.purecaps.cz

Pro odborné poradenství volejte 602 234 004